KEFEMANUFAKTÚRA GYŐR
9027 Győr, Puskás Tivadar út 4.
Tel./fax: 96/418-976 Mobil: 20/9567-127
100 ÉVES VÁLLALKOZÁS

BEMUTATKOZUNK

Üdvözlöm,

Gállos Péter vagyok a Kefemanufaktúra-Győr tulajdonosa!

A múlt...
a család a múlt század legelején kezdte a kefekötő mesterséget. Erről tanúskodnak a Körmendi Ipartestületről fellelhető iratok. A családi Kefemanufaktúra 100 éves múltra tekint vissza. Azóta öröklődik generációkon át a kefekötő szakma.

Édesapám, Gállos Róbert kiskereskedőként már bővítette papír-, porcelán-, játék-, divat- és rövidáruval az üzletet, de a kefekötés mindig megmaradt az üzlet egyik sarkában. Ha úgy tetszik, elmondhatom, kefék között nőttem fel, bár gépipari végzettséget szereztem, a kefekötő szakmánál maradtam.

Kefekötés Kefekotő mesterség Kefekötőmester


Hogy miért szóltam az elődökről? Mert fontos szerepük van abban, hogy a megyében jelenleg egyetlen kefekötőmesterként tevékenykedem.


A jelen...
1990-ben a Kefemanufaktúra Győr egyik emeletes házának földszintjén kezdte működését, az itt található üzlettel, kis műhellyel. Igazi "békebeli" kefék, nemes fából, valódi szőrből, ősi szerszámokkal készülhettek, készülhetnek az igények szerint.

Mára már az ipar és a mezőgazdaság igényének megfelelően bővült, fejlődött - és teszi ezt napjainkban is vállalkozásunk, Többnyire ipari-, mezőgazdasági- gépi kefék tervezése, gyártása, felújítása a fő profil.


A jövő...
mindenkori megrendelőink számára, az igények szerint, akár hagyományos, akár a legkorszerűbb anyagok felhasználásával, a tradicionális vagy a korszerű eszközökkel, a megrendelőink igényeinek kielégítése a legfőbb cél. Ehhez a kefekötőmester és a gépész szaktudása a szakmaszeretete és a fejlődés jóleső kényszere segíti mindennapi munkánkat.

Hitvallás: "Az igazi mester igyekszik megfelelni az új kihívásoknak, de a lelkében és munkájában az ősök szelleme és tudása tovább él."

Kefe termékek|Terméklista|Bemutatkozunk | Szilicium-Oxid kefe |Galéria|Kapcsolat KEFEMANUFAKTÚRA GYŐR
weboldal tervezés: IRQ 9027 Győr, Puskás Tivadar út 4.
Tel./fax: 96/418-976
Mobil: 20/9567-127